top of page

Voor wie werk ik

De wereld van stoffering is groot, net als de vakkennis en ervaring van Leonie. Ze stapt op elk gewenst moment in het ontwerp- of productieproces in.

Meubelproducenten

Als fabrikant van gestoffeerde zitmeubelen wil je dat jouw modellen zich onderscheiden van de rest, Leonie combineert vakmanschap met creativiteit en vernieuwende technische oplossingen.  Hierbij houdt ze rekening met de efficiënte produceerbaarheid van uw meubel.

Meubelontwerpers

Als meubelontwerper ben je op zoek naar de perfecte uitwerking en verfijnde detaillering. Leonie tilt jouw ontwerp naar een hoger plan zonder afbreuk te doen aan het oorspronkelijke design.

Designbureaus

Als designbureau ben je altijd vernieuwend. Leonie denkt mee over de constructie, detaillering, materiaal en kleurgebruik. Via haar brede netwerk van toeleveranciers weet Leonie het juiste materiaal te vinden. In haar atelier heeft zij een grote collectie aan materialen en machines om jouw perfecte prototype te realiseren.

Specials

Leonie heeft door haar brede kennis van materialen en verwerkingstechnieken u helpen met het ontwikkelen van uw speciale producten.

Ook voor afstudeeropdrachten.

Wat zegt de  klant?

"Leonie heeft me in de afgelopen jaren al met meerdere projecten geholpen. Ze heeft modellen gemaakt van een golftas, een stoere trolley, zittingen voor een rolstoelen tot kinderrugzakjes. Die modellen waren mooi en realistisch. Leonie denkt altijd goed mee. Samen hebben we het over alle details. Samen kiezen we de stoffen en fournituren. Ze heeft inmiddels een enorme collectie waar we direct uit kunnen kiezen. Superhandig. Zij maakt dan een model, waarbij ze rekening houdt met de produceerbaarheid. Daar hebben mijn klanten wat aan. En ze is super precies en dat alles binnen de afgesproken tijd. Als een project door omstandigheden andere loopt, dan is ze ook flexibel, gelukkig. Kortom ik werk graag samen met Leonie. Ik vind het altijd inspirerend om bij haar langs te gaan om weer een nieuw project te bespreken."

Annelies den Besten, ontwerper

Referenties

Neem contact op

Heb je vragen, een idee of wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op.

bottom of page