top of page

Leonie voor jou

De toepassing van stoffering is breed. De juiste technische kennis, materiaalkunde en een creatieve blik bieden materialen als textiel en leer een grote variëteit aan mogelijkheden.

Advies & ontwerp

Een mooi product begint met een goed idee. Wat kan Leonie hierin voor jou betekenen? Zit jouw idee nog in de ontwerpfase? Leonie helpt je om een technisch en praktisch uitvoerbaar concept te schetsen en te ontwikkelen. Ook de ergonomie en comfort komen het best tot hun recht als ze in dit stadium worden meegenomen. Detaillering en materiaalgebruik bepalen in hoge mate de look & feel van het uiteindelijke product. Met haar creatieve inbreng en feedback helpt Leonie jou het concept naar een hoger plan te tillen.

prototyping

Prototyping

Een ontwerp is één, de vertaalslag naar een kwalitatief goed product is twee. Leonie vertaalt uw ontwerp en wensen op gebied van uitvoering en materiaal naar een daadwerkelijk model.  Uiteraard zijn efficiënt materiaalgebruik en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. Tevreden over het uiteindelijke model? Leonie zorgt voor een helder instructiepakket welke bestaat uit productiemallen en/of een werkinstructie. Een goed patroon is essentieel voor een soepel productie- en arbeidsproces.

Technische oplossingen

Technische oplossingen

Leonie combineert inzicht, ervaring, productkennis en innovativiteit om een oplossing te vinden voor uw stofferinguitdagingen.
In haar eigen atelier annex werkplaats met professionele machines wacht bovendien een schat aan stoffen, leer, andere textielsoorten, fournituren, om jouw product tot een succes te maken.

Productiebegeleiding

Productiebegeleiding

Maatwerk stopt niet bij een mooi ontwerp of het juiste prototype. Het productieproces moet hier naadloos op aan sluiten. Leonie helpt bij het opstarten of optimaliseren van de fabricage van uw nieuwe of bestaande producten.  Efficiëntie en kwaliteit zijn hierbij belangrijke doelstellingen.

Ervaringen van klanten over de productiebegeleiding

“Leonie Roeffen van Meubelstyling hebben wij gevraagd om binnen ons bedrijf een aantal clinics te geven om zo onze mensen op een hoger niveau te brengen en tevens te zoeken naar mogelijkheden om ons productieproces te optimaliseren. Onze mensen hebben veel geleerd van deze clinics en ons productieproces is op een aantal punten sterk verbeterd. Ambachtslieden zijn een uitstervend ras en veel kennis en ervaring gaat door de jaren heen verloren doordat deze niet wordt doorgegeven. Gelukkig doet Leonie dat wel!

Gerhard van Geest, Supportec Upholsteries."

Gerhard van Geest, Supportec Upholsteries B.V. / Coverworks

supportec-logo.jpg

Neem contact op

Heb je vragen, een idee of wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op.

bottom of page